Syanissa


Home About Life Travel Review Contest
The Queen


Hey 'ssup ! Me , Syanissa . This is a random blog . All the writtings you read here basically are spontanous . So please no hating , no harsh words . Thanks for your consideration ?

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself - George Bernard Shaw -

Follow Me

 Add Me  Follow Me  Follow Me  Follow Me


Bloggers


Tagbord

Leave your footprints.
Follow mine. Will do the same.
Harsh words unneeded.






Archives


Recent Pics

Disclaimer

COPYRIGHT © 2017 . ALL RIGHT RESERVED ®


Alhamdulillah


Alhamdulillah i got my offer from Kolej Matrikulasi Pahang . Rezeki , rezeki Hehe . ( Though i quite confius nak pergi ke tak )

 Actually , deeeeep down my heart , nak dapat satu matrik dengan my bff si Erin ni . Tapi apakan daya kan , hm Erin dapat form 6 so no matrik lah for her . Dahlah setakat ni takde lagi jumpa geng . Tengok orang lain happy je dapat satu matrik dengan kawan . Ni Sya ni yang lonely sampai ke sudah ni . Sobs

Ini pun taktahu lah nak masuk ke tak . Of course UPU is my priority but still have to think over this again . Nak masuk matrik cam payah . Eh tak masuk matrik senang je , course tu yang payah Ok i know kena think positive tapi tapi ......  If anyone who read this merupakan student , ex student or ada sedara mara kaum kerabat keluarga yang masuk or pernah masuk matrikulasi especially KMPh , can u guys share something Your experience and stuff Pleaseee