Syanissa


Home About Life Travel Review Contest
The Queen


Hey 'ssup ! Me , Syanissa . This is a random blog . All the writtings you read here basically are spontanous . So please no hating , no harsh words . Thanks for your consideration ?

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself - George Bernard Shaw -

Follow Me

 Add Me  Follow Me  Follow Me  Follow Me


Bloggers


Tagbord

Leave your footprints.
Follow mine. Will do the same.
Harsh words unneeded.






Archives


Recent Pics

Disclaimer

COPYRIGHT © 2017 . ALL RIGHT RESERVED ®


Today is my 18th birthday !


Assalamualaikum wbt semua ! 
Finally Sya dapat jugak buat first entry after posting so many giveaway-kind of entries . HAHAHA . Setakat ni sempat join giveaway je . Nak post pasal benda lain , agak busy sikit . Omg busy nyah ! Yelah , since dah habis sekolah ni , busy sikit dengan aktiviti makan , tidur , makan , tidur . Hmph berat pun boleh tahan dah naik few kilos ni

Anyway , today is March 28 . 18 years ago today , i was born into this world . Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk meneroka hidup ni . Ayat cliche islamik dia keluar dah .

Today I am officially 18 years old . Taktahu nak kata dah makin tua or still muda . HAHAHA . Apa-apa pun , Sya harap Sya dapat capai apa yang Sya nak untuk tahun ke-18 ni . Banyak ni 18th Birthday Wishlist ni . Nak kereta la , nak smartphone la , nak beli spec la , braces la , itu la ini la . But out of all that , Sya betul betul betul betul damn  punya betul  harap yang Sya dapat masuk ke univesiti yang Sya apply kat UPU haritu . Omg scary nyaaaaa . Insya-Allah dapat . Amin

So , I have to go . I think maybe I will update something on this weekend . Working hard to decorate my room with some diy ideas . I hope it will turn out well .

p/s : That's one of my reason to be so busy